Nieuws

 • 01 Nov

  Muzikanten gezocht!

  De Postkwakers zijn hard op zoek naar nieuwe muzikanten! Speel jij trompet, bariton of schuiftrombone? Ben je een man en hou je van carnaval en gezelligheid? Ben je de dinsdag avond nog vrij? Kom eens kijken bij ons op de repetitie!

  We repeteren bijna elke dinsdag avond van 20:00 uur tot ongeveer 21:45 in de schijvenloods van het Nico Schuurmans huis in Orthen. Neem a.u.b wel even van tevoren contact met ons op.


 • 03 Nov

  Foto's Trier 2010 online

  Het heeft even geduurd, maar de foto's van onze uitwisseling naar Trier staan eindelijk online. Je vindt ze in hel foto album Trier 2010. Veel plezier!


 • 03 Mar

  De Postkwakers op JoeTjoebe!

  John Rutten heeft verschillende filmpjes van De Postkwakers gemaakt en deze op YouTube gezet. De eerste twee filmpjes zijn van de Carnaval 2010. De filmpjes zijn gemaakt met John zijn telefoon, dus de geluidskwaliteit is niet geweldig. Live klinken we veel beter!

  Grote versie op YouTube.

  Grote versie op YouTube.

  De derde opname is gemaakt tijdens de Oeteldonksche Parade.

  Grote versie op YouTube.

  Verder vondt ik ook nog een filmpje uit 1981(!) waar De Postkwakers spelen tijdens het 99 jarig jubileum van De Oeteldonksche Club tijdens de Rommelpotterij.

  Grote versie op YouTube.

  Veel kijkplezier!


 • 02 Feb

  Foto's Nieuwjaarsreceptie en Oeteldonksche Parade 2010

  De foto's van onze nieuwjaarsreceptie 2010 en de Oeteldonksche Parade 2010 zijn toegevoegd! Met dank aan John Rutten voor de foto's en het toevoegen aan de website.

  Bekijk hier de foto's van de nieuwjaarsreceptie en de foto's van de Oeteldonksche Parade.


 • 02 Feb

  Foto's Oeteldonkse Parade 2009

  Afgelopen week trok de Oeteldonkse Parade weer langs de verpleeg- en verzorgingstehuizen in en rond Oeteldonk, en net als voorgaande jaren waren De Postkwakers daarbij van de partij. Het was zoals vanouds gezellig en we hebben de foto's om het te bewijzen.

  Er zijn twee nieuwe albums toegevoegd aan onze foto gallerij. Een album met onze foto's van de Noorderkroon en een album met foto's van De Grevelingen. Alle foto's zijn gemaakt en ter beschikking gesteld door Paul Hammelburg, waarvoor onze dank.


 • 19 Jan

  De nieuwe website is geopend

  De website van de postkwakers is geheel vernieuwd! Een compleet nieuw ontwerp, meer nieuws, meer fotos en meer informatie. We hopen jullie, de fans en de leden hiermee nog beter van dienst te kunnen zijn.

  De website is ontworpen door Sander Marechal van Stichting Lone Wolves en wordt mede mogelijk gemaakt door TNT Post. Alle nieuwe software heeft kinderziektes. Mocht je op een probleem stuiten met onze nieuwe website, neem dan contact met ons op.

Ontwerp door Stichting Lone Wolves Met dank aan